Ontdek Leiden via mobiele telefoon

Sinds kort kunnen bezoekers de Sleutelstad ook met hun mobiele telefoon ontdekken. Via de mobiele website, iPhone-app of Android-app kan men gemakkelijk verschillende locaties opzoeken en zien wat er allemaal te beleven valt. Bij het onderdeel ‘Highlights’ worden historische gebouwen aangegeven, waarbij direct te zien is waar deze liggen en wat er voor activiteiten zijn. Naast allerlei leuke dingen geeft m.leiden.nl ook praktische informatie, zoals over het Visitor Centre Leiden, de ziekenhuizen en de huisartsenpost. Speciaal voor de ‘Ontdek Winkelen in Leiden-campagne’ deze maand, zijn ook alle acties van de deelnemende winkels te vinden via Leiden Mobiel.
Leiden Mobiel is ontwikkeld in samenwerking met Mobzili.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×