Interessante lezingen bij RAL tijdens Maand van de Geschiedenis

Oktober is de nationale Maand van de Geschiedenis en in het kader daarvan organiseert het Regionaal Archief Leiden ( RAL) een aantal interessante activiteiten. Zo geeft fotograaf Alicia Fernández Solla op 8 oktober een lezing over haar fotoproject over Leidse Spanjaarden, met aansluitend de mogelijkheid om de mini-expositie over Leidse Spanjaarden in het RAL te bekijken en een bezoek te brengen aan de fototentoonstelling in de Drie Octoberstraat. Op 15 oktober worden historische amateurfilms over 3 oktobervieringen gedraaid en historica Els Kloek belicht op 22 oktober de rol van Magdalena Moons tijdens het Beleg en Ontzet van Leiden in 1574. De geschiedenismaand wordt afgesloten op 29 oktober met de vertoning van een aantal historische films. Meer info en volledig programma: www.archiefleiden.nl ( Spanjaarden in Leiden, foto: RAL)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×