Vrouw valt bijna op spoor, man aangehouden

Gisteravond is een Leidenaar aangehouden voor poging tot zware mishandeling. De vrouw op wie hij het gemunt had, was door zijn toedoen bijna op het spoor gevallen. De 35-jarige Leidenaar sprak een 21-jarige Katwijkse die samen met twee andere vrouwen op het station was, rond 20.45 uur op een vervelende manier aan. De vrouwen probeerden hem te ontwijken, maar hij bleef hen lastigvallen en begon obscene gebaren te maken. Er ontstond een woordenwisseling en de Leidenaar greep de Katwijkse bij haar kin. Ze duwde hem weg, maar werd opnieuw vastgepakt. Dit keer gaf de man haar zo’n duw, dat ze op de grond viel en bijna op het spoor terechtkwam. Gewaarschuwde conducteurs hielden de man met behulp van beveiligers aan en droegen hem over aan de politie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×