Oud Rector, dhr. v Kooten onthult een beeltenis van Boerhaave, samen met de nieuwe naam van het VAVO, foto: PR.

Nieuw gebouw Boerhaave College feestelijk in gebruikgenomen

Gisteren heeft het Boerhaave College voor Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs (VAVO) van ROC Leiden haar nieuwe locatie aan het Kanaalpark, feestelijk in gebruikgenomen. Naast een nieuwe locatie, heeft het College ook haar oorspronkelijke naam: Boerhaave College weer ingevoerd, die 10 jaar geleden verdween bij de totstandkoming van ROC Leiden. De opening werd verricht door Jeroen Knigge, voorzitter College van Bestuur van ROC Leiden en door de heer D.J. van Kooten en Gees van der Lee, de vroegere en de huidige rector van het Boerhaave College, onder het toeziend oog van gasten, VAVO-leerlingen en docenten.

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs, die gezakt zijn kunnen bij het Boerhaave College alsnog het landelijk geldige vmbo-TL, havo- of vwo-diploma halen. De vakken die al met een voldoende waren afgesloten, hoeven zij dan niet over te doen. Ook kunnen 18-plussers die nog vakken nodig hebben voor een vervolgopleiding, terecht bij het Boerhaave College. Meer informatie: www.rocleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×