Wat is het mooiste, jonge, Leidse monument?

Op maandag 26 september om 17.00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing van de mooiste jonge monumenten in de Sleutelstad. De verkiezingen werden gehouden tijdens de Open Monumentendagen op 10 en 11 september jl. waarbij bezoekers hun stem uit konden brengen. De verkiezingen zijn georganiseerd door STIEL en HVOL in samenwerking met de gemeente Leiden in het kader van Leiden 50 jaar Monumentenstad. De feestelijke bekendmaking vindt plaats in RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat. De bekende restauratiearchitect Bob van Beek maakt de winnaar bekend. Meer info: www.rapsite.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×