Hagenaar aangehouden na vechtpartij op Hooigracht

Afgelopen zaterdagavond, rond 23.30 uur, kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij gaande was op de Hooigracht. Een groep feestgangers uit een horecagelegenheid stond tegenover een andere groep en over en weer werd gescholden en gevochten. De politie vorderde de mensen om weg te gaan, waarbij een 43-jarige Hagenaar werd aangehouden, omdat hij niet wilde voldoen aan het bevel van de agenten. Nadat de man was aangehouden, werd de groep met behulp van twee politiehonden verder uit elkaar gedreven. De politie heeft een aantal mensen naar de parkeergarage begeleid zodat zij met hun auto weg konden. Daarna keerde de rust weer. De Hagenaar krijgt een proces-verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×