“Tussen Kunst & Kitsch” bij Museum Boerhaave

Op zaterdag 24 september tussen 10.00 en 16.00 uur, kan men zijn “kunst of kitsch” gratis laten taxeren in Museum Boerhaave. Gavelers Auctioneers is met een drietal experts te gast in het museum voor een taxatie- en innamedag, die gehouden wordt tussen de collectie natuurkundige en medische instrumenten en uitvindingen van Nobelprijswinnaars. De oproep is: “Verzamel alle kunst, antiek, en wetenschappelijke curiosa waarvan u denkt dat het meer waard is dan alleen een plek op de zolder en breng het mee naar de taxatiedag. Misschien heeft u wel een echte Picasso boven de bank hangen?” Meer info: www.museumboerhaave.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×