Voorlichtingsavond AD(H)D bij volwassenen

Komende maandag organiseert Preventie GGZ Leiden een gratis informatieavond over ADHD en ADD bij volwassenen. Mensen die hiermee kampen, zijn vaak druk, impulsief en chaotisch, en hebben moeite met plannen en organiseren. Ook voor hun naasten valt dat niet altijd mee. Deskundigen van GGZ Leiden gaan tijdens de voorlichtingsavond in op de consequenties van AD(H)D, de behandelmogelijkheden en alles wat er verder bij AD(H)D komt kijken. Zij geven informatie over diagnostiek, medicatie, verwijsmogelijkheden en lotgenotencontact. Ook kunnen de bezoekers vragen stellen.

De informatiestand biedt een uitgebreid pakket aan voorlichtingsmateriaal.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met ADHD of ADD, voor hun partners, familieleden en anderen in hun omgeving en voor iedereen die in zijn werk met hen te maken heeft. De avond vindt plaats in het vergadercentrum van Rivierduinen aan Endegeesterstraatweg 5, en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via preventie@ggzleiden.nl

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×