Lezen met baby’s bij BplusC

BplusC wil ouders stimuleren meer met hun baby’s te lezen. Baby’s genieten volop van aandacht en het praten en zingen bij plaatjes. Lezen met hen is niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook bij de taalontwikkeling.

Onder begeleiding van jeugdbibliothecarissen kunnen ouders met kinderen tot 1 jaar kennis maken met het lezen met baby’s. Ze krijgen te zien welke boeken er voor hele jonge kinderen zijn, en kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen. Op dinsdag 27 september vindt er een bijeenkomst plaats in de locatie aan de Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp. Op donderdag de 28e vindt er een bijeenkomst plaats in `t Spoortje, Bernhardkade 38 in Leiden. Beide bijeenkomsten beginnen om 10 uur en duren ongeveer een uur. Vooraf aanmelden is gewenst. Dit kan op de betreffende locatie, of via Saskia Heijnen, s.heijnen@BplusC.nl. Deelname is gratis.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×