Gevaarlijke situatie op de A44 door ladder op de weg

Vanmorgen vroeg, rond 06.30 uur, raakten vijf auto’s beschadigd doordat er een stalen ladder van zo’n vier meter op de A44 lag ter hoogte van Leiden. De bestuurders reden in de richting van Den Haag en konden de ladder niet meer ontwijken en reden er overheen, of werden door het ding geraakt; een zeer gevaarlijke situatie! Een auto liep een klapband op en van een andere auto was de bumper ontzet en viel onder meer de velg van een achterwiel eraf. Een derde auto heeft schade aan een wielkast. Een bestuurder zag de stalen ladder op bumperhoogte voorbij gaan en stuurde naar de vluchtstrook, waar hij werd aangereden door een andere auto achter hem. Deze laatste auto liep twee klapbanden op doordat de bestuurder de ladder niet meer kon ontwijken. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de eigenaar van de ladder en mogelijke getuigen. Zij kunnen contact opnemen via 0900 -8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×