Dag van de Mantelzorg met gedichtenwedstrijd en Spaans buffet

Op zaterdag 5 november viert Leiden de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers en andere belangstellenden kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur gratis de Waag binnenlopen voor informatie, een hapje en een drankje. Er zijn allerlei zorg- en welzijnsorganisaties aanwezig, die informatie kunnen geven over ondersteuning bij mantelzorg, en het vrijwillig aan de slag gaan voor iemand die hulp nodig heeft. De middag wordt opgeluisterd met live muziek.

Om 18.00 uur begint, eveneens in de Waag, het besloten deel van de dag, dat alleen bedoeld is voor mantelzorgers die zich voor 15 oktober hebben aangemeld. Wethouder Roos van Gelderen zal dan de nieuwe website voor mantelzorgers presenteren, www.mantelzorgleiden.nl. Na die presentatie wordt het Spaanse buffet geopend. Tijdens dat buffet kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek, luisteren naar muziek en naar drie gedichten.

Ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg wordt namelijk een gedichtenwedstrijd gehouden. Mantelzorgers kunnen hun gedichten insturen via mantelzorg@activite.nl. De drie mooiste inzendingen worden tijdens het buffet voorgedragen.

Wie zich voor het buffet wil aanmelden, kan mailen naar mantelzorg@activite.nl.Deelname is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×