Kinderboekenweek ‘Superhelden’ van start bij BplusC

De Kinderboekenweek, die van 5 tot en met 15 oktober gehouden wordt, staat dit jaar in het teken van ‘Superhelden- over dapper durven zijn’. Ook BplusC duikt in de wereld van heldenverhalen en organiseert dit jaar weer volop activiteiten voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Er wordt een groot Kinderboekenfeest gehouden voor zowel dappere kinderen als voor ‘helden op sokken’, waarbij schrijfster Bibi Dumon Tak te gast zal zijn en voor verschillende leeftijdscategorieën zal vertellen. Er worden allerlei leuke workshops georganiseerd en theatervoorstellingen gegeven, zoals ‘Michaël en de draak’, een super spannend verhaal voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze voorstelling wordt gehouden in het Leidse Volkshuis. Ook in de verschillende buurtcentra is er van alles te doen. Meer info en volledig programma: www.BplusC.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×