Tweede schoonmaakactie Leidse grachten

Vandaag organiseert GroenLinks Leiden, in samenwerking met Rederij Bootjes en Broodjes en de Partij voor de Dieren voor de tweede keer dit jaar een grote schoonmaakactie van de Leidse grachten. Ditmaal maken ook de gemeente/Stedelijk beheer en D66 deel uit van de schoonmaakploeg, die rond 18.00 uur start vanaf de Blauwpoortsbrug. Rond 19.30 uur wordt ‘de buit’ op het stadhuisplein door Pieter Kos overhandigd aan wethouder Frank de Wit. Kos: “De mensen van Stedelijk Beheer werken keihard aan een schone en mooie stad. En met succes; de grachten zijn veel schoner dan 10 jaar geleden. Maar de gemeente kan het niet alleen, een schone stad is een verantwoordelijkheid van ons allemaal”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×