Regentenkamer open tijdens NTBO Open Trouwlocatie Dag

De Leidse Regentenkamer opent de deuren tijdens de NTBO Open Trouwlocatie Dag op zondag 2 oktober. Op die dag openen ruim 160 trouwlocaties in heel Nederland hun deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar de perfecte trouwlocatie. Het is de eerste keer dat zoveel trouwlocaties tegelijkertijd open zijn. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn de locaties vrijblijvend te bezichtigen. Zuid-Hollandse locaties die deelnemen, zijn onder andere Landgoed Voorlinden en Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, Fletcher Hotel De Witte Raaf en Hotels van Oranje in Noordwijk, Hotel Des Indes in Den Haag en Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Het complete overzicht van deelnemende locaties staat op www.opentrouwlocatiedag.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×