Museum en School succesvol in Teylingen

Het project Museum en School is in Teylingen een succes. Inmiddels hebben meer dan 10.000 basisschoolleerlingen uit Teylingen een Leidse erfgoedinstelling bezocht. Museum en School is een gezamenlijk educatief programma van acht Leidse erfgoedinstellingen, waaronder de Lakenhal, Naturalis en de Hortus. Doel er van is, dat het bezoek van musea een structurele plaats in het lesprogramma van basisscholen krijgt. Elk jaar bezoeken de leerlingen een ander museum, zodat ze in acht jaar kennis gemaakt hebben met een breed aanbod aan erfgoededucatie.

Ook dit jaar gaan de Teyllingse scholieren weer op pad. Zo bezocht een groep kleuters uit Voorhout deze week de Hortus.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×