Wethouder Frank de Wit onthult een vlag met daarop het nieuwe logo. Hij wordt daarbij geholpen door Thomas Gerards, de ontwerper van het logo. (Foto: PR).

Franse avond GSV De Sleutels een succes

Woensdagavond 21 september heeft GSV De Sleutels een ‘Franse avond’ gehouden. Tijdens de avond vol hoogtepunten kwam ook sport-wethouder Frank de Wit langs om het nieuwe logo van de vereniging officieel te onthullen. Met dat nieuwe logo wil een enthousiaste PR-commissie GSV De Sleutels de komende tijd meer bekendheid geven. In zijn toespraak toonde de wethouder zijn betrokkenheid. “De gehandicaptensport verdient in Leiden en omgeving alle steun en aandacht. Juist ook de breedte van het aanbod maakt GSV De Sleutels bijzonder. Er is plaats voor iedereen, ongeacht de aard en ernst van de beperking. In de hele Leidse regio kunnen jongeren en ouderen door een beperking niet bij een reguliere sportvereniging terecht. Of ze voelen zich er niet thuis. GSV De Sleutels is er voor hen.”

Een demonstratie Boccia daagde meerderen uit het ook eens te proberen. GSV De Sleutels heeft een meervoudig Nederlands kampioen in de gelederen. Een vrolijke Franse petjes-quiz en lekkere Franse hapjes maakten de avond compleet. Naast boccia biedt GSV De Sleutels: aquajoggen, zwemmen, bowlen, showdown en schieten. Meer info staat op www.gsvdesleutels.nl. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om eens kennis te komen maken.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×