Honderden studenten van ROC ID College in actie voor Serious Request

Met een Kick off in de Stadsgehoorzaal geven enkele honderden studenten van ROC ID College woensdagmiddag de afstrap voor een grootschalige actie om geld in te zamelen voor Serious Request 2011. Een week lang zetten 3FM en het Rode Kruis zich eind december met het Glazen Huis in om een stille ramp op de kaart te zetten: moeders die geraakt zijn door oorlog en conflictsituaties. Klassen van verschillende opleidingen werken mee om geld op te halen voor dit goede doel. Met de kick off wordt de gelddoelstelling kenbaar gemaakt, krijgen de studenten van het Rode Kruis informatie over Serious Request en spreekt een door de oorlog geraakte moeder. Tijdens de middag worden de studenten enthousiast gemaakt om zich in te zetten voor dit goede doel.

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×