Loungebed voor ‘t Kweklokaal

Kinderen die naar de buitenschoolse opvang van `t Kweklokaal aan de Antoinette Kleynstraat gaan, kunnen daar lekker ontspannen. Oprichter van de BSO, Denise van der Horst, ontving uit handen van Francine, van Woonwinkel Francine aan de Baanderij in Leiderdorp een loungebed voor de kinderen. Francine beloonde het Kweklokaal met dit geschenk, omdat zij het een mooi initiatief van Denise vindt, om als zelfstandige een BSO te starten. `t Kweklokaal is een professionele organisatie die opvang door gekwalificeerde leidsters biedt aan kinderen tussen 4 en 12 jaar. De jonge inwoners van de Stevenshof kunnen daar binnen en buiten spelen, of lekker uitrusten op het loungebed. `t Kweklokaal is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dat betekent dat ouders ook recht hebben op kinderopvangtoeslag. Meer informatie is te vinden op www.kweklokaal.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×