Stedenband Leiden-Buffalo City en Leidse ondernemers gaan samenwerken

De stedenband Leiden-Buffalo City en Leidse bedrijven en instellingen willen de handen ineen slaan. Een verkenning tussen BV Leiden, de Kamer van Koophandel (afdeling Rijnland) en de Stichting Stedenband Leiden-Buffalo City moet vormen van samenwerking en investeringen met en in de Zuid-Afrikaanse zusterstad gaan opleveren. Vorige week vond bij het Hoogheemraadschap van Rijnland een eerste bijeenkomst plaats met ondernemers en vertegenwoordigers van een aantal (culturele) instellingen. De stedenband en het hoogheemraadschap werken al jaren nauw samen in de Leidse zusterstad.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×