Jong talent in beeld tijdens Joppenszfestival

Aanstaande vrijdagmiddag bruist de Garenmarkt van jong talent. Tijdens de eerste editie van het Joppenszfestival laten jonge talenten zien wat zij in hun mars hebben. Het festival is een samenwerking van het Da Vinci College Kagerstraat , de 3 October Vereeniging, de Leidse balletschool en het Leonardo College, PS theater en het Bonaventura College. Alle deelnemers zijn tussen de 12 en 16 jaar oud en zijn op hun school actief binnen een kunstdiscipline als schrijven, spelen, dansen of produceren. De 3 octoberviering staat tijdens het evenement centraal.

Het festival begint met een dansvoorstelling onder begeleiding van de Leidse Balletschool. Vervolgens zullen modellen in zelfgemaakte kleding van recyclemateriaal over de catwalk wandelen. De modellen worden ondersteund door een interactief productieteam dat met eigen gemaakte tracks en video’s zal VJ en DJ-en. Het Leidse volkslied “Leiden, stad van mijn hart” zal door 4 verschillende, op school ontstane bandjes, in een nieuw muzikaal jasje gespeeld worden. Ook zullen deze bandjes elk nog een optreden verzorgen met eigen nummers en covers.

Het festival op de Garenmarkt duurt van 16.00 tot 18.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×