Vier aanhoudingen naar aanleiding van vernieling

Afgelopen nacht werden vier jongemannen aangehouden. Twee Delftenaren, van 19 en 20 jaar, vernielden een fiets, door erop te springen. Een getuige ging zelf achter het tweetal aan en meldde het incident aan agenten, die hij tegenkwam. De twee mannen werden toen aangehouden. Twee andere mannen liepen langs, die de twee Delftenaren bleken te kennen en duidelijk lieten merken, dat ze het niet eens waren met hun aanhouding. De politie vorderde hen meerdere keren om weg te gaan maar zij luisterden niet. Uiteindelijk zijn zij ook aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen de vier op

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×