Illustratie uit ‘Amon & Amara’, foto: PR.

‘Amon & Amara’, nieuw Egyptisch avontuur bij Oudheden

In het kader van de aanstaande Kinderboekenweek, met het thema Helden, brengt Museum van Oudheden een nieuw Egyptisch kinderverhaal: ‘Amon & Amara’. Het verhaal wordt zowel als app, boek en speurtocht uitgebracht. De feestelijke lancering vindt plaats op zondag 9 oktober. Tussen 11.30 en 12.30 uur vertellen de makers van het verhaal over de belevenissen van het Egyptische prinsesje Amara en haar vriendje Amon. Daarna kunnen de kinderen kans maken op het eerste exemplaar van het boek, met de ‘Amon & Amara’ app spellen doen en de bijbehorende speurroute door het museum maken. Voor kinderen die bij de opening een iPad meenemen is de app gratis te downloaden. Alle kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Aanmelden kan via info@rmo.nl. Meer info en volledig programma: www.rmo.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×