Yvon Jaspers plant boom, foto: PR.

Yvon Jaspers heropent verbouwde Ronald McDonald Huis Leiden

Afgelopen maandag heeft Yvon Jaspers, bekend van de televisie en tevens Kinderfondsambassadrice, het Ronald McDonald Huis Leiden officieel heropend. Jaspers plantte een boom in de voortuin van het statige pand aan de Boerhaavelaan, dat drastisch verbouwd is. Het vernieuwde pand biedt ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen een ´Thuis ver van Huis´ en ligt op een steenworp afstand van het LUMC. Donateurs, sponsors, ambassadeurs en natuurlijk de vrijwilligers waren bij de feestelijke heropening aanwezig.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×