Een groep steltlopers legde de hele route op grote hoogte af. Op de Breestraat kwam een van hen ten val en werd voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto: Chris de Waard).

Optocht vertraagd na val steltloper

De Grote Optocht begon voor veel kijkers langs de route met een flinke vertraging. Oorzaak was een gevallen steltloper op de Breestraat. De man maakte daar een flinke smak, waarna de tocht tijdelijk werd stilgelegd. Twee ambulances kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. De man brak bij zijn val een been en is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen het eind van de optocht moest de ambulance opnieuw in actie komen. Naar verluidt ging het toen om een toeschouwer die door de warmte bevangen was.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×