Foto: Nel Slagter.

Ouderen genoten weer van Leidens Ontzet

De ongeveer 250 senioren uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude die door de Rotaryclubs uit deze plaatsen waren uitgenodigd voor 3octobary, hebben gisteren genoten. De ouderen werden getrakteerd op koffie en gebak, een hutspotmaaltijd en muziek van `het Leids Ontzet Sextet’. Daarna keken ze op de hoek van de Zoeterwoudsesingel gezamenlijk naar de optocht. Het tussendoor wachten, werd veraangenaamd door haring en wittebrood, drankjes en advocaat met slagroom. Accordeonist Peer van der Burgh zorgde voor afleiding en meezingers. Hoogtepunt voor velen was de samenzang met burgemeester Henri Lenferink, getooid met steek en gekleed in burgemeesterskostuum van 125 jaar geleden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×