Vriendelijke metgezel blijkt berover

Een 18-jarige Leidenaar die dacht een vriendelijke metgezel ontmoet te hebben, kwam bedrogen uit. De Leidenaar stond rond vrijdag 23.00 uur op de Gooimeerlaan, en werd aangesproken door een ongeveer 19-jaar oude man met licht getinte huidskleur en een snorretje. De twee mannen spraken een tijdje met elkaar, waarna de man vroeg, of de 18-jarige een stukje met hem wilde meefietsen. Hij ging akkoord en de twee fietsten richting een brug tussen de Bosrode en de Havikshorst en daarna naar een brug richting het Havikspad. Daar aangekomen bedreigde de man de Leidenaar met een steekwapen en ging er vandoor met zijn geld. De politie werd gewaarschuwd en deed ter plaatse onderzoek. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×