Politiek café VVD en PvdA over hoger onderwijs

Aanstaande maandagavond organiseren de Leidse afdelingen van de VVD en PvdA een gezamenlijk politiek café. De Tweede Kamerleden Anne-Wil Lucas (VVD) en Tanja Jadnanansing (PvdA) gaan dan met elkaar en de aanwezigen in debat over het hoger onderwijs. Dat doen zij aan de hand van stellingen, over actuele thema’s rond het hoger onderwijs. Gespreksleider is Joery Strijtveen, duoraadslid van het CDA Leiden. Na het debat kunnen de aanwezigen de twee Kamerleden vragen stellen.Anne-Wil Lucas en Tanja Jadnanansing werden beiden in de zomer van 2010 lid van de Tweede Kamer en zijn woordvooerder hoger onderwijs in hun fractie.

Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom in Café de Branderij aan Middelweg 7. Het debat begint om 20.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×