Bij Rob van Gerner ging rond het middag uur het overvalalarm af, nadat de juwelier ontdekte dat enkele klanten er met sieraden vandoor gingen. Twee verdachten werden vrijwel direct opgepakt. De politie is nog op zoek naar een derde dader. (Foto: Disctict16.nl / C. van der Star).

Winkeldieven snel gepakt

Twee winkeldieven die kort voor 12.00 uur toeslagen bij juwelier Rob van Gerner in de Maarsmansteeg, zijn binnen enkele minuten al in de kraag gegrepen. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte. Via Burgernet en Twitter verspreidde de politie in erste instantie het nieuws dat de juwelier was overvallen. Het publiek werd gevraagd uit te kijken naar een man van ongeveer 55 jaar oud, 1.60 lang, licht getint met snor en geruit blauw-wit overhemd die er richting Beestraat vandoor was gegaan. Binnen enkele minuten werd gemeld dat het toch niet om een overval ging, maar om een winkeldiefstal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×