Herbariummateriaal, foto: PR.

Kennisfestival in Leidse Hortus

Op 29 en 30 oktober vindt het Kennisfestival Leiden plaats, waar de Leidse Hortus aan meedoet met een aantal interessante activiteiten voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Onderleiding van prefect Paul Keßler kunnen de junior biologen herbariummateriaal opplakken en beschrijven, op zaterdag aanvang 10.30 uur. Op zondag van 15.00-16.00 uur is een speciale editie van de MuseumJeugdUniversiteit door bioloog Marco Roos. Roos toont welke slimme trucs planten ontwikkeld hebben om dieren in de val te lokken. Hoe lukt het de plant, die op z’n plek moet blijven, om de dieren te vangen? Inschrijven voor de workshops kan via educatie@hortus.leidenuniv.nl
Meer info: www.hortusleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×