Getuigen zware mishandeling gezocht

4

In de nacht van afgelopen maandag op dinsdag, rond 01.50 uur, werd een 18-jarige Leidenaar zwaar mishandeld op de Turfmarkt. De jongeman stond een patatje te eten toen hij plotseling belaagd werd door drie jongens, die vanuit de richting Molen De Valk kwamen. Zonder enige aanleiding werd het slachtoffer bewusteloos geschopt. Een vriend van de jongen, die een eindje verderop stond, zag hem ineens op de grond liggen en rende er naar toe. Vervolgens werd ook hij geslagen. De 18-jarige werd met spoed naar het LUMC gebracht en moest daar geopereerd worden. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De jongen die geslagen heeft is ongeveer 1.78 m en heeft kort blond stekeltjes haar, evenals één van de andere jongens. De jongen die een klap gaf aan de vriend heeft blond half lang haar, een soort boblijn die naar achteren gekamd was. Deze jongens is ongeveer 1.80 m en droeg een donkere jas, model Nickelson, een spijkerbroek en sportschoenen.

Delen

4 reacties

  1. Uitzetten! Waren niet eens zonnebankbruin! En ook nog blonde stekeltjes en een Nickelsonjas: verdomd, dat klinkt als archetypische PVV-aanhang… Zijn natuurlijk aangestoken door de islamisering van Wakker Nederland.
    Vraag me af wat types als Dennis en Nederland Ontwaakt nu weer gaan zeggen. Iemand lafhartig bewusteloos slaan; dat is wat ik een terreurdaad noem.

Je bent nu offline