Getuigen zware mishandeling gezocht

In de nacht van afgelopen maandag op dinsdag, rond 01.50 uur, werd een 18-jarige Leidenaar zwaar mishandeld op de Turfmarkt. De jongeman stond een patatje te eten toen hij plotseling belaagd werd door drie jongens, die vanuit de richting Molen De Valk kwamen. Zonder enige aanleiding werd het slachtoffer bewusteloos geschopt. Een vriend van de jongen, die een eindje verderop stond, zag hem ineens op de grond liggen en rende er naar toe. Vervolgens werd ook hij geslagen. De 18-jarige werd met spoed naar het LUMC gebracht en moest daar geopereerd worden. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De jongen die geslagen heeft is ongeveer 1.78 m en heeft kort blond stekeltjes haar, evenals één van de andere jongens. De jongen die een klap gaf aan de vriend heeft blond half lang haar, een soort boblijn die naar achteren gekamd was. Deze jongens is ongeveer 1.80 m en droeg een donkere jas, model Nickelson, een spijkerbroek en sportschoenen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×