De auto raakte tijdens de val de uitbouw van de parkeergarage en kwam op z'n kop op straat terecht. (Foto's: Chris de Waard, Chris Verplancke, Joris de Bruin en District16.nl / M. Wonnink en S. Bekooij).

Automobilist ramt muur parkeergarage en stort omlaag

Een 44-jarige man uit Oegstgeest is rond 13.00 uur vanmiddag met zijn auto door de buitenmuur van de derde etage van de parkeergarage bij Albert Heijn aan de Hooigracht gereden. De auto kwam ondersteboven op straat terecht, vlak naast de ingang van de garage. De man is door de brandweer uit het wrak gehaald en met spoed naar het LUMC overgebracht. De echtgenote van de man stond beneden in de garage op hem te wachten. Op de grond raakte niemand gewond. De politie weet nog niet met zekerheid wat de toedracht is. De automobilist is nog niet gehoord, maar was rond 17.00 uur wel aanspreekbaar.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×