65-jarige bestolen van pinpas in de lift van zijn flat

Een 65-jarige Leidenaar is gistermiddag, rond 14.30 uur, bestolen van zijn pinpas. De man had net bij Albert Heijn aan het Kooiplein boodschappen gedaan en daar geld gepind. Bijna thuis gekomen, in de lift van een flatgebouw aan de Surinamestraat, werd de man aangesproken door vier jongens in de leeftijd van zo’n 16 à 17 jaar. Na een woordenwisseling werd de Leidenaar vastgepakt, terwijl één van hen zijn portemonnee pakte en de pinpas eruit haalde. De jongens zijn vervolgens uit de lift gegaan en renden via de trap naar beneden. Het viertal heeft een getint uiterlijk en alle vier zijn ze ongeveer 1.80 m lang. Een van hen droeg een bruine jas, een andere een blauwe trui, één een rode trui en de vierde vermoedelijk een donkere trui. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×