Nadat de politie videobeelden had bekeken van de daders werd een burgernet-actie opgestart. Rond 22.45 uur kregen 1482 mensen een telefoontje of een sms-bericht. De daders zijn nog voortvluchtig. (Foto: District16.nl / C. van der Star).

Gewapende overval op avondwinkel Breestraat

Om 22.00 uur vanavond is de avondwinkel op de Breestraat overvallen. Twee gewapende overvallers van rond de 20 jaar bedreigden het personeel met een vuurwapen en zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. Ze vluchtten weg over de Breestraat in de richting van de Hogewoerd en zijn vermoedelijk nog op de Breestraat een zijsteeg ingerend. Het gaat om twee donker getinte personen. Beiden met kort gemillimeterd haar. De ene droeg een blauwe sweater met capuchon. De ander een zwarte sweater/vest zonder capuchon. Hij droeg een opvallende oorbel.

De politie heeft tevergeefs de omgeving afgezocht naar de overvallers. De politie vraagt mensen die de overval hebben gezien of de twee daders hebben zien wegrennen, om te bellen met 0900 – 8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×