Zware mishandeling vanavond bij SBS6

Vanavond vraagt de politie bij SBS6 in het programma ’Hart van Nederland’ aandacht voor de zware mishandeling, die in de nacht van 3 op 4 oktober plaatsvond op de brug bij de Turfmarkt. In het programma doet ook de vader van het slachtoffer het woord. De 18-jarige Leidse jongen stond die nacht, rond 01.50 uur, niets vermoedend een patatje te eten, toen hij plotseling door drie onbekende jongens finaal in elkaar werd geslagen. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het LUMC en moest direct geopereerd worden. De daders waren blanke, blonde jongens en de politie is op zoek naar mogelijke getuigen. Wie iets weet, kan dit melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×