Amnesty Leiden geeft vrijkaarten weg bij start MtM filmseizoen

Met de start van het nieuwe filmseizoen, van films ‘die ertoe doen’: ‘Movies that Matter (MtM)’ op maandag 17 oktober, geeft Amnesty Leiden een paar vrijkaartjes weg. De eerste film, die op 17 oktober om 19.00 uur in het Kijkhuis draait is: ‘Min Dit – The Children of Diyarbakir’, een Turks-Duitse film. Vanaf die datum zal er elke derde maandag van de maand om 19.00 uur een Movies that Matter-film worden vertoond in het Kijkhuis, afgesloten door een kort informatief programma, bijvoorbeeld een interview met de regisseur of een debat met deskundigen.

Wie in aanmerking wil komen voor een vrijkaartje voor de film van 17 oktober, moet voor woensdag 12 oktober een e-mail te sturen naar amnestyleiden@gmail.com met een persoonlijke motivatie om juist deze film te willen zien.

Meer informatie over het Leidse MTM-programma: www.leiden.amnesty.nl/filmprogramma

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×