De DroomSpeelMuur, foto: PR.

DroomSpeelMuur wordt onthuld

Aanstaande donderdag om 16.30 uur, wordt de DroomSpeelMuur bij kinderopvang ’t Kasteel onthuld. Het kunstwerk, dat gemonteerd is tegen een oude zeecontainer op het terrein van korfbalvereniging Sporting Trigon, is een creatie van kunstenaars Fleur van den Berg en Charlotte Provot. Zij werden geïnspireerd door ideeën en werkstukken, die kinderen van BSO ’t Kasteel hebben gemaakt rondom het thema DroomSpeelMuur en Luilekkerland. Bij het kunstwerk hoort ook een spel, dat later verder ontwikkeld zal worden.

Het kunstwerk is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Wijken voor Kunst, WOZ Fonds, Kinderopvang ’t Kasteel, Sporting Trigon en Nicolaas Verfindustrie.

Kinderopvang ’t Kasteel (lokatie Trigon) / Korfbalvereniging Sporting Trigon, Cronesteinkade 19, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×