De Leiderdorpse loco-burgemeester Herbert Zilverentant opende vandaag het nieuwe woonzorgcomplex De Ommedijk in Leiderdorp. (Foto: Jaap van Sandijk).

Woonzorgcomplex De Ommedijk officieel geopend

Na een bouwtijd van twee jaar is vanmiddag onder grote belangstelling woonzorgcomplex De Ommedijk in Leiderdorp officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door loco-burgemeester Herbert Zilverentant van Leiderdorp, samen met de dames Moraal en Vervark, twee bewoners van het nieuwe complex. Zij onthulden een kunstwerk in de vorm van een grote kruik.

In het complex werken drie zorgorganisaties (Activite, Gemiva-SVG en de Rijnland Zorggroep) in een aparte vleugel nauw samen. In deze vleugel zijn service-, zorg- en verpleegfuncties gehuisvest. De Ommedijk telt in totaal 163 woningen, waarvan nog enkele koopwoningen wachten op bewoning.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×