‘Verder met de binnenstad’ belicht door RAP Architectuurcentrum

In opdracht van de gemeente Leiden geeft het RAP Architectuurcentrum aanstaande woensdag een presentatie- en debatavond over de structuurvisie ‘Verder met de binnenstad’. Remko Slavenburg, senior stedenbouwkundige bij de gemeente Leiden en samensteller van de structuurvisie, licht de nota toe. Daarnaast zullen Tie Liebe, projectontwikkelaar, Rein Geurtsen, stedenbouwkundige en Michiel Samson, vanuit hun professie een kort commentaar geven op de nota. Architect Ronald Knappers, is gespreksleider. De avond wordt gehouden in De Waag en start om 20.00 uur; de toegang is gratis. De tekst van de structuurvisie is te vinden onder: www.leiden.nl/binnenstad (klikken op ‘in de inspraak’)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×