Groot Kinderboekenfeest in Leids Volkshuis

In het kader van de Kinderboekenweek 2011 werd vanmiddag een groot Kinderboekenfeest gehouden in het Leids Volkshuis. Het thema van de boekenweek is deze keer ‘Superhelden-over dapper durven zijn’ en honderden kleine helden stroomden naar binnen voor de spannende voorstelling ‘Michaël en de draak’, die al dagen ervoor volledig uitverkocht was. Naast de voorstelling werden door het hele gebouw heen allerlei leuke activiteiten en workshops georganiseerd voor echte helden en voor ‘helden op sokken’ van 3 tot en met 12 jaar. Schrijvers lazen voor, er was een spannende speurtocht door donkere gangetjes met tastbare verrassingen, er werd volop geknutseld en op een leerzame manier was een certificaat te verdienen voor dierenwijsheid. Kortom er was veel te doen en een speciaal, professioneel schminkteam toverde de kleine bezoekers zichtbaar om in de helden van hun keuze. Meer info: www.BplusC.nl (Foto’s: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×