18-jarig meisje om het leven gebracht

Afgelopen nacht, kort na 00.00 uur, heeft de politie het levenloze lichaam gevonden van een 18-jarig meisje in een woning aan de Koningstraat in Leiderdorp. Volgens de politie is het meisje slachtoffer van een misdrijf. Er wordt momenteel uitgebreid onderzoek gedaan in de woning. Er zijn 20 rechercheurs op de zaak gezet, in een TGO (Team Grootschalig Onderzoek). Het team gaat alle mogelijke scenario’s na, zoals de relaties van het slachtoffer, wat ze die dag gedaan heeft en met wie zij voor het laatst contact heeft gehad. De politie vraagt getuigen die mogelijk meer informatie hebben contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Update: De politie houdt er rekening mee dat er een verband kan zijn tussen de dood van het 18-jarige meisje en de dood van een 20-jarige Hagenaar. De jongeman was een ex-vriend van het slachtoffer en is hoogstwaarschijnlijk door zelfdoding om het leven gekomen. Zijn lichaam is gisteravond gevonden in een woning aan het Regentesseplein in Den Haag.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×