Gusta van Bavelprijs voor Diane Ganzevles-Hoogervorst

Diane Ganzevles-Hoogervorst is de gelukkige winnaar van de Gusta van Bavelprijs die de Hogeschool Leiden jaarlijks uitreikt. Ganzevles is recent afgestudeerd aan de opleiding Management in de Zorg en werkt inmiddels in het diaconessenhuis. Ze ontving de prijs gisteren, vanwege haar sterke ondernemerschap, lef en initiatief.

Zo bedacht ze een technische toepassing waarmee radiologische beelden digitaal en beveiligd verstuurd kunnen worden. Hiermee is de communicatie over deze beelden tussen instellingen verbeterd. Eerder heeft zij in haar afstudeerproject een grote bijdrage geleverd aan een succesvol personeelsbeleid voor medisch-technisch personeel.

De Gusta van Bavelprijs gaat altijd naar een initiatief van een student waarbij de verbinding tussen mensen een grote rol speelt. De kandidaten moeten voldoen aan de criteria ondernemerschap, initiatiefrijk, omgevingsbewustheid en het hebben van lef en passie. De prijs is vernoemd naar oud-medewerkster  Gusta van Bavel die in 2008 overleed. Zij was voor de Hogeschool een enthousiasmerende leider die over grenzen heen dacht en mensen bij elkaar kon brengen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×