‘Missing You’, boeiende fotoseries door Homeira Rastegar Tehrani

Aanstaande vrijdag wordt de fototentoonstelling ‘Missing You’ met documentairewerk van Homeira Rastegar Tehrani geopend in de LAKgalerie. De expositie bestaat uit vier actuele fotoseries uit Iran, het geboorteland van Homeira Rastegar. De series zijn heel verschillend, maar één thema keert steeds terug: een diep gevoeld gemis. De in Voorschoten woonachtige Homeira Rastegar (Iran, 1967) woont sinds achttien jaar in Nederland en studeerde in 2009 af aan de Fotoacademie Amsterdam. Mensen staan centraal in haar werk, die zij in een heel eigen stijl op foto’s vastlegt. De expositie wordt geopend om 18.00 uur door dr. Asghar Seyed-Gohrab, universitair hoofddocent Midden-Oostenstudies aan de Universiteit Leiden.
De tentoonstelling loopt tot en met 2 december. Meer info en openingstijden: www.laktheater.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×