'Mensch', foto: Claire Meeussen.

PS|theater brengt ‘Mensch’ in servicecentrum ‘De Parelvissers’

Het Leidse theatergezelschap PS|theater brengt op 18, 19 en 21 oktober het theaterstuk ‘Mensch’ in servicecentrum De Parelvissers. Het interactieve stuk gaat over de alledaagse zorgen over ouder worden. De jonge theatermakers gaan met de ouderen in gesprek, wisselen verhalen uit, luisteren samen naar muziek en maken chocolaatjes. “Mensen zijn meer dan hun leeftijd. Door met elkaar in gesprek te gaan blijkt dat er eigenlijk heel veel overeenkomsten tussen ons zijn”, vertelt Annfleur Schep, een van de acteurs. Op 28 oktober gaat het stuk in première in het LAKtheater.

Speciaal voor deze gelegenheid organiseert PS|theater een foto-expositie en een nagesprek bij de voorstelling. Een van de deelnemers aan het nagesprek is Prof. dr. Rudi Westendorp, hoofd afdeling Ouderengeneeskunde bij het LUMC.
Kaarten zijn te koop bij het LAKtheater.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×