Overval op Primera Diamantplein

Even na 9.00 uur vanmorgen is de Primerawinkel aan het Diamantplein in de Hoge Mors overvallen. De politie heeft een burgernet alarm gegeven en vraagt mensen uit te kijken naar een ongeveer 20-jarige getinte man op een grijsblauwe damesfiets. Hij draagt een donkere broek, grijze trui en een zwarte sjaal voor zijn mond. Hij is weggefietst in de richting van de Churchilllaan. Mensen die de man gezien denken te hebben kunnen 112 bellen.

Het is al de tweede keer binnen een maand dat de betreffende winkel slachtoffer is van een overval. Op 21 september gebeurde dat ook al. Vorige week plaatste de politie nog een stoepbord in het winkelcentrum met een getuigenoproep.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×