Insluiper verzorgingshuis opnieuw opgepakt

Een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdag opnieuw aangehouden voor insluiping in een verzorgingstehuis. Iets voor 17.00 uur ontdekten medewerkers hem, terwijl hij rondsloop en kamers binnenkeek. Toen hij een kamer binnen wilde lopen en zag dat een personeelslid hem zag, bedacht hij zich en liep verder. De gewaarschuwde politie ging naar de 44-jarige op zoek. Toen de man zag dat hij “erbij” was, probeerde hij te vluchten, maar zonder succes. De man is een bekende van de politie die het bewuste verzorgingshuis al vaker met een “bezoek vereerd heeft” en er ook spullen heeft gestolen. De man is nu aangehouden voor insluiping en het niet bij zich hebben van een legitimatiebewijs. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×