Foto: Naturalis.

Ontleding zwarte gier en grote vleermuis bij Naturalis

Wie wel wat kan hebben, kan tijdens de “griezelig leuke dierendagen” van Naturalis komen kijken naar de ontleding van een zwarte gier en grote vleermuis. Op woensdag 19 oktober ontleedt preparateur Bas Perdijk een zwarte gier (Coragyps atratus)  in LiveScience. Deze indrukwekkende roofvogel, met een spanwijdte van soms 1,5 meter, komt voor op het Amerikaanse continent. Op 26 oktober ontleedt preparateur Duncan Reeder een kalong (Pteropus vampyrus). Deze `vliegende vos’ is een van de grootste vleermuizen. De spanwijdte kan wel 1.70 meter worden. Beide preparaties starten in LiveScience om 11.00 uur en duren tot uiterlijk 15.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×