Open dag Hogeschool Leiden

Wie overweegt een opleiding te gaan volgen of gewoon nieuwsgierig is, kan op zaterdag 5 november de open dag van de Hogeschool Leiden bezoeken. Tussen 10.00 en 14.00 uur presenteren de 21 Bacheloropleidingen zich op het speciaal daarvoor ingerichte studieplein, waar docenten en studenten graag de vragen van de bezoekers beantwoorden. Daarnaast kunnen bezoekers voorlichtingen bijwonen, workshops volgen en worden er rondleidingen gegeven door het gebouw dat te vinden is aan Zernikedreef 11. Belangstellenden moeten zich van te voren voor de open dag aanmelden. Dat kan via www.hsleiden.nl/opendag

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×