Herfstige ‘Kids Herfstdagen’ op Kooiplein

Vanmiddag vond de aftrap plaats van de ‘Kids Herfstdagen’ op het Kooiplein. Er stond een ware kinderkermis opgesteld met een draaimolen voor de kleintjes en spring- en klimkussen in allerlei maten en soorten. De kinderen genoten volop, al moest er zo nu en dan even gescholen worden voor fikse regen- en hagelbuien; de pret was er niet minder om. Bovendien waren de suikerspinnen en de popcorn gratis en de kinderen konden bij dorst zelf even een grote koe melken. Morgenmiddag kunnen er vogelhuisjes geknutseld worden en is er om 15.00 uur een leuke poppenkastvoorstelling. Zaterdagmiddag wordt een grote Kindervrijmarkt gehouden, met ook nog ponyrijden, glitterschminken en een grappige ballonnenclown komt op bezoek. Alle activiteiten, die georganiseerd worden door de ondernemersvereniging Leiden-Noord, zijn gratis. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×