Fotocompositie van Regentessenkamer en uitzicht op de Burcht door Maarten.

Fotoverkenning met bijzonder perspectief in Kinderrechtenhuis

Een groep van zeven jongeren met autisme heeft tijdens de herfstvakantie het Kinderrechtenhuis in Leiden gefotografeerd. De jongeren behoren tot de vaste groep fotografen van 14 tot 17 jaar, die onder leiding van Atelier 071 samen opstap gaan tijdens diverse workshops. Op verzoek van de Stichting Utopia werd het Kinderrechtenhuis in beeld gebracht. Elsbeth Klink van Atelier 071: “Stichting Utopa heeft als doelstelling om creatieve talenten te stimuleren, daar waar wat extra ondersteuning nodig is. Ze hadden op onze website gezien wat voor een mooie foto´s onze deelnemers maken.” Het Kinderrechtenhuis biedt onderdak aan diverse kinderrechten­organisaties en is gevestigd in het voormalige weeshuis aan de Hooglandse Kerkgracht. Een selectie van de fotoserie is te zien via de website www.atelier071.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×