Muzikanten gevraagd voor Scratchdag

Op zaterdag 21 januari wordt er een instrumentale scratchdag gehouden in KC de Regenboog, onderleiding van dirigent Hendrik Jan Brethouwer. Zijn deskundigheid en enthousiasme staan borg voor een inspirerende dag. Aan het scratchorkest kunnen 60 musici deelnemen. Inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding per instrument en met een goede verhouding in niveaus. Fluitisten hebben zich al in grote getale aangemeld, maar voor de overige instrumenten is de inschrijving nog open. Op het programma staan: Beethoven- Europees Volkslied; Bernstein – West Side Story; Brahms – Hongaarse Dans nr 5, 6 7; Saint Saens – Danse Macabre; Smetana – Moldau; Williams – Harry Potter and the chamber of the secrets.
Meer info en opgeven: www.deregenboogmerenwijk.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×